lauantai 14. toukokuuta 2011

Puuhia ja hommia

Kevät on taas vilahtamassa ohi melkein huomaamatta. Kaiken muun ohella olemme toki tehneet töitäkin. 
Alkukeväästä tuli ulos Suomen Messujen vuosikertomus vuodelta 2010. Se on meidän 15 taittamamme Messujen vuosikertomus
Pentti Kivinen,
kuva: Markku Ojanen/
Suomen Messujen arkisto


Suomen Messujen pitkäaikainen toimitusjohtaja Pentti Kivinen siirtyy eläkkeelle  elokuun alussa ja hänen tilalleen tulee Christer Haglund. Haglund on aikaisemmin toiminut Finnairin viestintä- ja yhteiskuntasuhteiden johtajana. 

Vaikka markkinoijien mediavalinnat muuttuvat koko ajan, Messut on säilyttänyt asemansa. Edelleenkin ihmiset haluavat tavata toisiaan ihan livenä. Toimitusjohtajan katsauksessa Kivinen sanookin, että messut ja tapahtumat ovat sosiaalista mediaa aidoimmillaan.

Saimme myös uuden mukavan asiakkaan, Sininauhaliiton. He ovat valtakunnallinen, 87 kristillisen päihdejärjestön keskusliitto. Taitoimme heille selkokielisen esitteen, joka  auttaa arvioimaan omaa alkoholin käyttäöön. 

Vaikka esite on selkokielinen, se soveltuu aivan kaikille ihmisille. Jokaisen on hyvä aika ajoin miettiä kuinka paljon punkkua tuli hilpaistua ja kuinka usein korkkaa keppanan. Esitteessä on selkeät kuvat ja tekstit riskirajoista. 


Siivousalan ammattilainen Mikko Haapsaari sai uusiin hienoihin autoihinsa asianmukaiset teippaukset ja käyntikortit. OmaSiivouksen autot näkyvät taatusti liikenteessä. OmaSiivous on niin hyvin pärjäävä firma, että Mikko tarvitsee lisää siivousalan ammattilaisia töihin.
Motiva Oy:lle suunnittelimme kuluttajien energianeuvontatunnuksen. Motiva on energianeuvonnan koordinaatiokeskus, joka käynnistää työ- ja elinkeinoministeriön toimeksiannosta 10 uutta neuvontahanketta erityisesti Itä- ja Pohjois-Suomessa. 
Kilpailun suojelija on
sporttijäbä Alexander Stubb.
 Kiitos hänelle siitä.
Mutta tämä viikonloppu on omistettu kokonaan Erämelonnan SM-kilpailuille, jotka ovat Helsingissä. Jaska on kilpailun johtaja ja yleinen puuhamies. Avokanoottiyhdistys järjestää kilpailun yhdessä Suomen Ladun ja Suomen Kanoottiliiton kanssa.
Kilpailun suojelija on sporttijäbä Alexander Stubb

Stadis pitää olla tosi eräskoobari. Voi padlaa sataa ja tulee sörkan hävittäjä ja tsöraa by. Ja ku blosaa, jätkät skagaa. Voi tulla tosi frysis, jos blosis on sköneltä. 


Ja fogeleita riittää tsekattavaks, Vasiksella dallaa aina snygee tsiigattavaa. On Fölisö ja Hietsu, Skata ja Rööperi. Sörkassa kovallekin kundille tulee fiilikset skulaa himaan, ett mutsi hei mä vähän studaan.

Turha studaa, jengi on relaa ja tsilarit on nekin nastempia nyt kuin skidinä. Denat voi olla vähän dorkia, jos ne on ottanut muuta ku brenkkuu, muuten nekin hiffaa, et kaveri on lande ja ok.
Erämelojat ja Jaska olivat Nelosen uutisissa sunnuntaina 15.5. klo 18.45.
Hesarin yleisönosasto julkaisi Jaskan kirjoituksen 19.5. lätkän MM-kisavoiton jälkipyykin mainingeissa.

Kuvia Erämelonnasta katsottavissa Jaskan Picasa-albumissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti