sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Suosittua suunnittelua


Helsingin Kaapelitehtaalla on syyskuussa 2012 BEhavE-konferenssi. Meridian X suunnittelee konferenssin ilmeen netissä, painotuotteissa ja paikanpäällä. Konferenssin järjestävät Motiva Oy ja Sitra.

Konferenssissa käsitellään mm. sitä, miten ohjata kuluttajia ja päätöksen tekijöitä tekemään energiatehokkaita valintoja ja päätöksiä ja pystyvätkö viranomaiset muuttamaan kulutustottumuksia?
Asiakaamme osallistui tällä viikolla Istanbulissa toiseen konferenssiin, johon hän vei BEhavEn ennakkomateriaalia. Jaska oli tehnyt hänelle pienen ja helposti mukana kulkevan kokonaisuuden. Siihen kuului painettuja flaijereita, akryylikuutio ja punaisiksi maalattuja nipsukoita. Nipsukat Jaska oli maalannut omakätisesti autotallissa.
Eilen illalla saimme sähköpostin:
"Heippa vaan Istanbulin illasta, jota vietin täällä hornan kuusen hotellissa lentokentän kupeessa. 

Kiitos hienosta displaysta, oli suuri menestys – vähän odottamattomalla tavallakin. Ensimmäinen kokous ti-ke, jossa kaikki tuntevat toisensa jotakuinkin, verotti kantamusta yhdellä nipsutelineellä. Joku tarvitsi sitä varmaan kipeästi. On minulla kyllä syyllisestä epäilys.

Noh, tänään oli ’oma sessioni’, joten rakensin ’osaston’ salin ulkopuolelle. Session loputtua oli pöydällä enää nippu flaijereita nätissä pinossa, kuutio ja nipsutelineet olivat lähteneet niitä (toivottavasti) tarvitsevan mukaan! Järjestäjät kyselivät niiden perään mutta kukaan ei tiennyt mitään. Tilassa on kameravalvonta mutta emme lähteneet nauhoja katselemaan.
Matkatavarat siis kevenivät hieman.

Hyvinhän tässä kävi. Erinomainen pienimuotoinen display-osasto saavutti kiinnostusta arvaamattoman paljon. Toivottavasti pitkäkynsi osaa hyödyntää kähveltämiään tuotteita!

Oppina toisaalta tuli taas, että mitään ei pidä jättää esille valvomatta. Kiitos hyvistä tuotteista! Ehkä tarvitsemme niitä lisää?

Mukavaa viikonloppua."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti